بلوك سبك هبلكس سيپوركس بلوك سبك هبلكس سيپوركس .

بلوك سبك هبلكس سيپوركس

بلوك aac

بلوك aac چيست؟

اگر تمايل به دانستن مصالح نوين ساختماني باشيد، حتما تا به حال اسم بلوك متخلخل به گوشتان خورده است. بلوك aac يا بلوك اتوكلاو شده مخفف عبارت “Autoclaved Aerated Concrete” به اسم بلوك متخلخل شناخته مي شوند. اين بلوك ها باتوجه به مقاومت فوق العاده و مزاياي منحصربه فردي كه دارند، به جاي بلوك هاي سنتي مانند بلوك سيماني، بتني و آجر ها استفاده مي شوند. از سيمان چه ميدانيد؟

بلوك AAC به دليل وجود هوا در ساختار آن به نام بتن­‌ هاي هوادهي اتوكلاو شده هم شناخته مي شوند. از بلوك سبك AAC سيپوركس به عنوان ديوار غير باربر در ساختمان ها مورد استفاده قرار مي گيرد. در ايران بلوك AAC با نام هاي تجاري متفاوتي از قبيل سيپوركس، هبلكس، پرين، كيبكس و … عرضه مي گردد. شركت سازه سبك آرسام دارنده برند رسمي سيپوركس بوده و اين محصول را در نقاط مختلف كشور عرضه مي نمايد. در اين مقاله تمامي آنچه بايد درباره‌ بلوك سبك AAC سيپوركس بدانيد، همراه با مزايا و معايب آن آورده شده است.

مزاياي بلوك AAC سيپوركس

  • مقرون به صرفه بودن بلوك aac
  • سبك بودن و كاهش مدت زمان اجراي كار
  • قابليت هاي بلوك سبك AAC
  • كاهش وزن ساختمان با استفاده از بلوك aac
  • افزايش مقاومت ساختمان در برابر زلزله با بلوك سبك aac
  • مقاومت در برابر جذب آب و رطوبت با بلوك سبك سيپوركس
  • بلوك سبك عايق صدا چرا بلوك سبك، عايق صوت است ؟
  • ماندگاري بالاي بلوك سبك
  • بلوك aac سبك و مقاوم
  • بلوك سبك عايق حرارت
  • بلوك AAC مقاوم در برابر آتش و حريق
  • بلوك سبك نفوذناپذير در برابر حشرات موذي
  • بلوك سبك سازگار با محيط زيست
  • نرخ فشردگي پايين
  • اجراي ساده تر پلاستر ها
  • صرفه جويي در زمان اجرا
  • عدم شكنندگي بلوك سفيد سيپوركس

چسب بلوك AAC سيپوركس

چسب بلوك

يكي از موادي كه براي استفاده از بلوك هاي AAC مورد نياز است، چسب بلوك مخصوص آن خواهد بود. اين نوع چسب ها به صورت پودر عرضه مي شوند. در ابتدا مقدار پودر مورد نياز را در ظرف ريخته و سپس 25 درصد اندازه آن را آب اضافه كنيد. پس از هم زدن آن، در نهايت چسبي به شكل خمير به دست خواهد آمد.

چند دقيقه آن را به حال خود رها كنيد تا چسب قوام كافي را به دست آورد. سپس دوباره شروع به، هم زدن چسب كنيد. الان چسب شما آماده است! آن را با كمك ماله يا شانه مخصوص بر روي سطح بلوك بكشيد. به گونه اي كه ضخامت آن حدود 2 الي 3 ميلي متر باشد. پس از قرار دادن بلوك AAC  ديگر، مقداري فشار وارد كنيد تا چسب به هر دو سطح به خوبي بچسبد. معمولا براي هر متر مكعب از بلوك هاي AAC مقدار 20 كيلوگرم چسب مورد نياز خواهد بود. به دليل اين كه چسب بلوك 2 ساعت بعد از نصب خشك مي شود و مي توانيد در اين تايم از آن استفاده كنيد، ضايعات اين نوع از سازه ها در حد صفر خواهد بود.

 

براي اطلاعات بيشتر مي توانيد با 02188780480 تماس بگيريد.

منبع: سيپوركس


برچسب: بلوك AAC، بلوك سبك،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۱۵:۴۰ توسط:فاطمه قاسمي موضوع: نظرات (0)

خسارت زلزله و مقاوم سازي ساختمان با بلوك هبلكس

نقش سبك سازي ساختمان در مقابل خطرات و خسارت هاي زلزله:

در زمان وقوع زلزله، بيشترين خسارت ها و آسيب هايي كه زلزله به ما وارد مي كند، شامل فرو ريختن ساختمان ها و به دام افتادن افراد داخل ساختمان مي باشد. هر اندازه يك سازه انعطاف پذير باشد، انرژي كمتري براي ممانعت از سقوط آن مورد نياز است. ساختمان هاي انعطاف پذير در زمان لرزش زمين با وجود اين كه تاب مي خورند ولي كمتر سقوط و ريزش مي كنند.

هر اندازه يك سازه بلندتر باشد و از تعداد طبقات بيشتري برخوردار باشد، انعطاف پذير تر مي شود. مصالحي كه در ساخت يك ساختمان استفاده مي شود، نقش بسيار زيادي را در انعطاف پذير بودن آن دارد. به عنوان نمونه، سازه هاي بتني مستعد خسارت هاي زلزله هستند. استفاده از بلوك هبلكس باعث كاهش بار مرده سازه‌ي بتني مي شود. بلوك هبلكس از چگالي كمتري برخوردار بوده و براي ساخت سازه هاي در مناطق مستعد زلزله مورد استفاده قرار مي گيرد. همراه ما باشيد با:  خسارت زلزله و مقاوم سازي ساختمان با بلوك هبلكس

آيا سبك سازي سازه موجب جلوگيري از خسارت زلزله مي شود؟

استفاده از مصالح سبك در ساخت سازه هاي ساختماني تاثير بسيار زيادي در سبك سازي سازه دارد. البته برخي اصول مهم ديگري هم براي جلوگيري از خسارت زلزله وجود دارند. به اين صورت كه فاكتورهاي بسيار مختلفي براي سبك سازي سازه ها وجود دارند كه با رعايت آن فاكتورها مي توان بار منفي ساختمان را كاهش داد. از جمله فاكتورهاي مورد نياز براي سبك سازي سازه، مي توان به تغيير نقشه ي ساختمان مطابق با رعايت بار ساختمان اشاره كرد. بايستي حداقل ميزان استاندارد و تعادل را در استفاده از مواد و مصالح ساختماني رعايت كرد.
در اين حوزه نياز به استفاده از نظر مهندسين و كارشناسان مي باشد. از ديگر فاكتورهاي مورد نياز براي سبك سازي سازه مي توان به اين موضوع اشاره كرد كه، اصول ساختمان سازي را بايستي مطابق با شرايط جغرافيايي و محيطي منطقه ي مورد نظر در نظر گرفت. به عنوان نمونه بررسي قدرت زلزله ي منطقه اي كه قصد ساخت سازه را در آن داريد. مي توانيد تراكم سازه را در نظر گرفته و در قسمت هاي اصلي سازه، بارهاي نقلي را كاهش دهيد. اين موضوع در زمان بروز حادثه ماهيت سازه را در تنش هاي زياد براي تحمل فشارهاي زياد ساختمان افزايش مي دهد.

مزيت استفاده از مصالح ساختماني ضد زلزله مانند بلوك هبلكس در ساخت و ساز:

استفاده از مصالح ساختماني ضد زلزله مانند بلوك هبلكس موجب افزايش طول عمر سازه ي ساختمان مي شود. علاوه بر اين موضوع اجراي ساخت و ساز و تكميل پروژه را سرعت مي بخشد. از ديگر مزيت هاي استفاده از مصالح ساختماني ضد زلزله مانند بلوك هبلكس در ساخت و ساز مي توان به تفاوت قيمت ميان مصالح ساختماني سبك نسبت به مصالح ساختماني سنتي اشاره كرد. همان گونه كه مي دانيد، قيمت بلوك هبلكس با آجر چندان تفاوتي ندارد، ولي استفاده از هر كدام از اين نوع مصالح مي تواند بر روي مقوله ي فروش واحد هاي ساختماني، تاثير بسيار زيادي بگذارد.

سازندگان بايستي اين موضوع را در نظر داشته باشند كه در بيشتر معامله ها، دغدغه ي اصلي خريداران، بحث امنيت سازه است. به همين خاطر استفاده از مصالح ساختماني ضد زلزله مي تواند به عنوان امتيازي مثبت براي فروش به حساب بيايد.

مقاومت بلوك هاي هبلكس در برابر زلزله

ساليان زيادي است كه بلوك هبلكس جايگزين مصالح ساختماني نظير آجر شده است. استفاده از اين بلوك هاي سبك موجب كاهش بار مرده ي سازه مي شود. كاهش بار مرده ي سازه، باعث كمتر شدن پروسه ي محاسبات فني ساختمان مي شود. اين موضوع هم از لحاظ هزينه، اقتصادي تر مي شود. در غير اين صورت، بايستي اعضاي باربر علاوه بر تحمل نيروهاي جانبي، از مقاومت كافي در مقابل بار مرده هم برخوردار باشند. اين موضوع نمره ي اعضاي باربر را در زمان محاسبات فني افزايش مي دهد. بهترين راهكار براي اين كار، استفاده از بلوك هبلكس مي باشد.

بلوك هبلكس وزن سازه را سبك تر كرده و به دليل خاصيت عايقي كه دارد، موجب صرفه جويي در منابع انرژي مي شود. استفاده از اين بلوك ها در ساخت سازه باعث مي شود تا سازه به صورت يك جا شامل فاكتورهاي متععدي شود. از جمله مهم ترين فاكتورها مي توان به عايق شدن ديواره ها در برابر صوت و حرارت اشاره كرد.


مقاوم بودن بلوك هبلكسيك ساختمان ضد زلزله بايستي چگونه ساخته شود؟

براي جلوگيري از خسارت زلزله، بايستي اقدام به مقاوم سازي ساختمان با مصالح ضد زلزله نمود. بلوك هبلكس يكي از عناصر و مصالح ساختماني ضد زلزله به شمار مي آيد. يكي ديگر از مهم ترين گام هايي كه بايد براي داشتن يك سازه ي مقاوم در برابر زلزله برداشت، طراحي مهندسي و محاسبات دقيق فني است.

توصيه مي شود براي ساخت پروژه اي مهندسي شده در عين حال اقتصادي و محكم از مصالح سبك و در عين حال مقاوم استفاده كرد. به اين صورت كه، استفاده از آجرهاي سنتي و سنگين در ساخت سازه باعث مي شود تا هزينه هاي ساخت ستون و تيرهاي باربر براي تحمل وزن ساختمان افزايش پيدا كند. ولي استفاده از مصالح سبك مانند بلوك هبلكس علاوه بر اين كه باعث پياده سازي اهداف سازمان نظام مهندسي مي شود، براي ساخت سازه هاي ايمن و سبز بهترين گزينه مي باشد.

مراحل ساخت يك ساختمان ضد زلزله به شرح زير مي باشد:
براي ساخت يك سازه ي مقاوم در برابر زلزله، بايستي از بلوك هبلكس براي سقف و كف استفاده كرد.
مورد ديگري كه براي استفاده از بلوك هبلكس وجود دارد، ويژگي هاي انواع بلوك هاي سبك مي باشد كه هر كدام از آن ها در هزينه ي آن تاثير گذار است.
استفاده از پروفيل هاي سبك و دو جداره براي ساخت و درب پنجره از ديگر اقدامات مقاوم سازي ساختمان براي جلوگيري از خسارت زلزله است.
بلوك هاي هبلكس به دليل ديوار چيني خاصي كه دارد به وسيله ي قاب هاي مخصوص به اعضاي باربر وصل مي شود. در نتيجه اين اعضا در زمان وقوع زلزله، متناسب و هماهنگ با تير و ستون حركت مي كند و ريزش و فروپاشي ديوارهاي سازه كمتر اتفاق مي افتد. به دليل ميلگردي كه از درون سوراخ هاي بلوك هاي هبلكس عبور داده مي شود به قاب هايي كه اطراف ديوار قرار دارد، جوش مي شود، ديوار به يك سطح يكپارچه تبديل مي شود. اين ديوار يكپارچه هماهنگ با حركت هاي رفت و برگشتي سازه عمل مي كند و از بروز خسارت هاي جبران ناپذير در ساختمان ها جلوگيري به عمل مي آورد.

بلوك هبلكس:

امروزه با توجه به پيشرفت در زمينه ي علم و گسترش تكنولوژي مهندسين به فكر سبك سازي سازه ي ساختمان هستند. همين موضوع موجب شده است تا مهندسان اقدام به توليد و طراحي بلوك هايي نمايند كه از وزن پايين تري برخوردار باشند. بلوك هبلكس يكي از آن بلوك هاي سبك مي باشد. اين بلوك ها به اندازه اي سبك هستند كه اگر در داخل آب قرار داده شود، به عمق آب فرو نمي رود و بر روي سطح آب مي آيد. بلوك هبلكس به نام هاي بلوك سفيد و بلوك aac هم شناخته مي شود.

در زمان ساخت اين بلوك ها هواي زيادي وارد مخلوط مورد نظر مي شود و همين موضوع باعث مي شود تا اين بلوك سبك شوند. لوله كشي و سيم كشي ساختماني كه در آن از اين بلوك ها استفاده شده است، به راحتي صورت مي گيرد. چون بلوك هاي هبلكس به راحتي به وسيله ي اره برش مي خورد و پيچ خيلي راحت در آن فرو مي رود. ساختمان هايي كه با بلوك هبلكس ساخته مي شوند، در برابر انواع فشارها و تنش هاي بيروني مقاومت بالايي دارند. وزن ساختمان در سازه هايي كه از بلوك هبلكس استفاده شده، به مقدار قابل توجه اي پايين مي آيد. همين امر مقاومت ساختمان را در برابر زمين لرزه بالا مي برد. ابعاد و اندازه هاي بلوك هاي هبلكس بزرگ تر از مصالح ديگر هستند. راحتي ديوار چيني با بلوك هاي هبلكس به اندازه اي مي باشد كه يك كارگر معمولي هم مي تواند اقدام به انجام ديوار چيني نمايد.

وزن اين بلوك ها تقريبا نيم كيلو تا 600 گرم مي باشد. اين مقدار تقريبا يك سوم وزن آجر فشاري را دارد. حجم يك بلوك هبلكس هم برابر با 20 عدد آجر فشاري مي باشد. وزن كم اين بلوك ها موجب كاهش بار مرده ي ساختمان شده و سازه را در برابر زلزله مقاوم تر مي كند. به همين خاطر اين بلوك ها بيشتر در مناطق جغرافيايي مستعد زلزله مورد استفاده قرار مي گيرند.


بلوك هبلكس چرا بايد از بلوك هبلكس استفاده كنيم؟

ويژگي ها و خصوصيات منحصر به فردي كه بلوك هبلكس دارد، موجب شده تا هبلكس محصولي متمايز از ديگر مصالح ساختماني باشد و علاوه بر افزايش سرعت كار، از ابعاد مناسبي هم برخوردار باشد. اين بلوك ها داراي مقاومت و پايداري بالايي هستند و در مقابل حرارت و صدا و جلوگيري از اتلاف انرژي مي توانند عايق خوبي باشند. ملات مورد نياز براي كشيدن يك ديوار با استفاده از اين بلوك هاف به اندازه ي يك چهارم حد معمول ساير مصالح ساختماني مي باشد.

از ديگر علت هاي استفاده از اين بلوك ها مي توان به مقاومت و استحكام بالاي آن ها اشاره كرده كه به اندازه ي يك سنگ مي باشند. اين بلوك ها در برابر انواع فشارهاي داخلي و بيروني به خوبي از خود مقاومت نشان مي دهند. وزن كمتر اين بلوك ها موجب مي شود تا كارگران با سرعت بيشتري كار را جلو ببرند و ديوار چيني را انجام دهند. همين امر در هزينه هاي كارگر و بنا هم صرفه جويي به عمل مي آورد.

استفاده راحت تر از بلوك هبلكس يكي ديگر از دلايل استفاده از آن مي باشد. بلوك هبلكس را مي توان به وسيله ي اره به آساني برش داد و يا ميخ و پيچ در داخل آن فرو برد. البته در همين راستا ذكر اين موضوع از اين قاعده مستثني نمي باشد كه از بلوك هاي هبلكس نمي توان در ديوارهاي حمال و باربر استفاده كرد. چون هبلكس از استحكام كمتري در مقايسه با بتن برخوردار است. بهترين مكان براي استفاده از آن ديوارهاي داخلي مي باشد. بعد از اتمام ديوار چيني كامل بايد با آبپاش همه ي قسمت هاي ديوار بلوك هاي هبلكس مرطوب كرد. اين امر براي اطمينان خاطر از چسبانده شدن ملات ها و هبلكس ها به يكديگر انجام مي شود.

اقدامات ايمني قبل از ساخت ديوار با بلوك هاي هبلكس:

برخي اقدامات ايمني قبل از ساخت ديوار با بلوك هاي هبلكس براي مقاوم سازي ساختمان وجود دارند كه متناسب با نياز منطقه ي مكاني ساخت، در نظر گرفته مي شوند. اين اقدامات به اين صورت هستند كه قبل از كار با مواد محصولاتي كه بر پايه ي سيمان ساخته مي شوند، بايستي حتما از دستكش هاي ضد آب و محافظ چشم استفاده كرد. چون ممكن است آسيب هاي ناشي از حين كار به شكل دائمي باشد. دستكش هاي ضد آب موجب پيشگيري از بروز آسيب هاي پوستي مانند حساسيت ها و يا خراش ها بر روي پوست مي شود.

از ديگر نكات مهم هم اين است كه هيچ وقت ديوار ها را به يكباره به اتمام نرسانيد. چون اگر رديف هاي اوليه به اندازه ي كافي خشك نشود، بلوك هاي بالايي بر روي آن ها فشار وارد مي كند و همين موضوع موجب مي شود تا مقاومت ديوار كاهش پيدا كند. از ديگر فاكتورهاي مهم در اين راستا اين است كه قبل از سفت شدن بتن از اين موضوع اطمينان كافي را حاصل كنيد كه بلوك هاي ديوار چيني شده بايستي كاملا خشك شوند.

تركيبات مورد استفاده در ساخت بلوك هبلكس:

تركيبات مورد استفاده در ساخت بلوك هبلكس شامل آهك، سيمان، پودر آلومينيوم و سيليس مي باشند. وجود آهك در تركيبات توليد بلوك هاي هبلكس موجب افزايش مقاومت آن در برابر صدا و حرارت شده است و به همين خاطر اين بلوك ها از خاصيت عايق صدا و حرارت برخوردار مي باشند. وجود آلومينيوم هم در تركيب توليد اين بلوك ها موجب تخلخل و ايجاد سلول هاي هوايي در ان شده است. سيليسي هم كه در تركيب ساخت بلوك هاي هبلكس استفاده شده است، به بلوك ها خاصيت غير اشتعال بودن بخشيده است.

نحوه ي ساخت بلوك هاي هبلكس به اين صورت است كه، مواد و مصالح اوليه ي بلوك هبلكس با يكديگر مخلوط شده و در قالب ها ريخته مي شوند. مواد اوليه شامل ماسه سيليسي، آهك، پودر آلومينيوم، سيمان و آب مي باشد. سپس اين مخلوط پف مي كند و به شكل كيك مي شود. بعد از اين فرايند، براي ساخت بلوك ها، اين مخلوط را در ابعاد مورد نياز برش مي دهند و با استفاده از فشار زياد در اتوكلاو به عمل مي آورند. اين بلوك ها در داخل اتوكلاو ها با حرارت بالاي 200 درجه ي سانتي گراد و فشار 12 اتمسفر توليد مي شوند. اين بلوك ها داراي خصوصيات هاي منحصر به فرد بسيار زيادي هستند كه در ادامه به بررسي كامل مزاياي استفاده از بلوك هبلكس خواهيم پرداخت.

بررسي خصوصيات و مزيت هاي استفاده از بلوك هبلكس:

خصوصيات و مزيت هاي استفاده از بلوك هبلكس به شرح زير هستند:

عايق صدا و حرارت: عايق صدا بودن بلوك هاي هبلكس يكي ديگر از مزيت ها و خصوصيات آن به شمار مي آيد. به دليل اين كه، بلوك هاي هبلكس داراي بافتي سبك و متخلخل مي باشد، به صورت عايق صوتي و حرارتي عمل مي كند.
غير قابل اشتعال: از ديگر ويژگي ها و خصوصيات بلوك هبلكس مي توان به غير قابل اشتعال بودن آن اشاره كرد. از آن جايي كه در تركيب ساخت آن از سيليس استفاده شده است، سيليس موجب كندي انتقال حرارت مي شود. همين موضوع خاصيت غير اشتعال بودن را به بلوك هبلكس اضافه كرده است.
وزن پايين: وزن پايين و سبك بلوك هاي هبلكس يكي از مهم ترين و بارزترين ويژگي هاي آن مي باشد. علت وزن پايين بلوك هاي هبلكس به خاطر نوع فناوري توليد آن و تزريق هوا به بتن تشكيل دهنده ي آن و ايجاد تخلخل به وسيله ي حباب هاي ريز هوا مي باشد. اين بلوك ها به راحتي قابل حمل هستند.
افزايش مقاومت ساختمان در برابر زلزله: استفاده از بلوك هاي سبك در ساخت و ساز ساختمان موجب مي شود تا مقاومت كلي ساختمان در برابر زلزله افزايش پيدا كند. چون بلوك هايي كه از وزن پاييني برخوردار هستند باعث مي شوند تا بار كلي ساختمان كاهش پيدا كند. كاهش بار هم مقاومت ساختمان را افزايش مي دهد. همين موضوع سازه را در برابر زلزله محافظت مي كند.
صرفه جويي در استفاده از مصالح ساختماني: يكي ديگر از مزيت هاي استفاده از بلوك هاي هبلكس صرفه جويي در استفاده از مصالح ساختماني مي باشد. از آن جايي كه اين بلوك ها از سطح صافي برخوردار هستند، ديگر نيازي به لايه ي گچ و خاك نمي باشد.
هزينه ي پايين بلوك هاي هبلكس: از ديگر مزيت هاي استفاده از بلوك هبلكس، هزينه و قيمت مقرون به صرفه ي آن مي باشد. اين بلوك ها در كنار خصوصيات بالايي كه دارند از قيمت بسيار كمي برخوردار هستند.
افزايش سرعت كار: سرعت كار با بلوك هاي هبلكس بسيار بالا است. دليل افزايش سرعت كار، ابعاد بزرگ بلوك هاي هبلكس است. اين بلوك ها با توجه به اين كه ابعاد بزرگي دارند، موجب افزايش سرعت كار نسب به ديگر مصالح مي شوند. به اين صورت كه سرعت كار با اين بلوك ها تقريبا 5 برابر بيشتر از ساير مصالح مي باشند.
ابعاد بزرگ: ابعاد بزرگ بلوك هاي هبلكس يكي ديگر از مزيت ها و خصوصيات آن به شمار مي آيد. ابعاد اين بلوك ها نسبت به ديگر بلوك ها بسيار بزرگ است.


دستورالعمل اجراي بلوك هبلكس

كار كردن با لولك هبلكس كار سختي نبوده و نياز به مهارت و تخصص خاصي ندارد. به اين صورت كه با در نظر گرفتن ابعاد بلوك ها و سهولت كار با هبلكس، سرعت اجراي آن در مقايسه با ساير مصالح ساختماني همچون آجر و سفال تا پنج برابر افزايش پيدا مي كند. ملاتي كه براي اجراي بلوك هبلكس نياز است، همان ملات ماسه و سيمان است. با در نظر گرفتن اين كه بلوك هاي هبلكس يك نوع بتن سبك هستند، از همگوني كاملي با ملات ماسه و سيمان برخوردار است.

نسبت تركيب ملات مورد نياز براي اجراي بلوك هبلكس را مي توان به پنج يا شش به يك تبديل كرد. اين امر موجب كاهش مصرف سيمان مي شود، به خصوص تيغه هاي مورد اجرايي كه با آب و رطوبت در تماس نيستند را مي توان از ملات گچ و خاك استفاده كرد. به عنوان نمونه مي توان براي صرفه جويي اقتصادي ديوارهاي اتاق خواب را از ملات گچ و خاك استفاده نمود. بلوك هاي هبلكس به هيچ عنوان نم نمي گيرند. با در نظر گرفتن ابعاد و اندازه هاي آن، همچنين متخلخل بودن بلوك ها بتن سبك، رطوبت و نم به داخل اين بلوك ها انتقال پيدا نمي كند.

اين بلوك ها قبل از اجرا بايستي كاملا خيس شوند و ملات مصرفي آن با دقت بيشتري تهيه گردد. بعد از اجرا به ديوارهاي بلوك، آب داده مي شود. با توجه به اين كه سطح بلوك هاي هبلكس صاف و صيقلي هستند، در مقايسه با ساير مصالح به اندود گچ و خاك بيش از يك تا دو سانتي متر نياز نخواهند داشت. به اين صورت كه در هر طرف آن بلوك ها تقريبا نيم تا يك سانتي متر اندود استفاده مي شود. نصب تاسيسات و نماسازي بلوك هاي هبلكس دقيقا همانند ديگر مصالح مي باشد.

اجراي بلوك هبلكس خريد بلوك هبلكس:

در بازار فروش بلوك هاي هبلكس به نام هايACC معروف هستند. كاربرد اين بلوك سبك بيشتر براي ديوارهاي داخلي كه داراي ضخامت 10 سانتي متر مي باشند و در ديوارهاي اطرافي كه از ضخامت 15 سانتي متري برخوردار هستند، مناسب مي باشد. البته به صورت كلي در زمان خريد بلوك هبلكس به اين موضوع نهايت دقت را داشته باشيد كه هبلكس به صورت كلي به دو دسته ي اتوكلاوي و غير اتوكلاوي تقسيم مي شوند.

بلوك هاي غير اتوكلاوي از قيمت مناسب تر و پايين تري برخوردار هستند. دليل قيمت ارزان بلوك هاي غير اتوكلاوي به خاطر كيفيت كمتر آن ها نسبت به بلوك هاي اتوكلاوي مي باشد. از ديگر نكات مهم در زمان خريد بلوك هبلكس اين است كه به ابعاد سفارشي آن نهايت دقت را داشته باشيد و لبه هاي بلوك ها را به صورت كامل بررسي و چك كنيد. اضلاع بلوك هاي هبلكس بايستي صاف بوده و گوشه هاي قائم داشته باشد. قيمت بلوك هبلكس بسيار اقتصادي و مقرون به صرفه است.


برچسب: بلوك هبلكس، بلوك سبك، بلوك سيپوركس، انواع بلوك، بلوك عايق، بلوك aac، زلزله، زمين لرزه،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۲:۱۴ توسط:فاطمه قاسمي موضوع: نظرات (0)

وال هنگ چيست؟ توالت فرنگي وال هنگ

توالت فرنگي وال هنگ يكي از نمونه‌هاي توالت‌هاي هوشمند است كه با استفاده از فناوري‌هاي مدرن و اتصال به اينترنت، امكاناتي اضافي و خدمات جانبي را به كاربران ارائه مي‌دهد. اين نوع توالت‌ها معمولاً در فضاهاي عمومي مانند فرودگاه‌ها، ايستگاه‌هاي قطار و مراكز خريد نصب مي‌شوند. در زير به برخي از ويژگي‌ها و مزايا وال‌هنگ توالت فرنگي ديواري اشاره مي‌كنم:

مزاياي وال هنگ توالت فرنگي:

بهداشتي و تميزي: توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ معمولاً داراي سيستم‌هاي تميزكننده‌اي هستند كه به صورت خودكار ديوارها و سطوح را تميز مي‌كنند، كه اين امر احساس راحتي و بهداشت را براي كاربران ايجاد مي‌كند.
مصرف كمتر آب: برخي از توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ از سيستم‌هاي پيشرفته‌اي براي كاهش مصرف آب استفاده مي‌كنند كه اين امر به صرفه‌جويي در مصرف آب كمك مي‌كند.
تجهيزات هوشمند: توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ ممكن است داراي ويژگي‌هاي هوشمندي باشند مانند سيستم‌هاي گرمايشي، دماي آب تنظيم‌شده، نورپردازي LED و حتي پخش موسيقي يا اخبار.
راحتي و امنيت: اين توالت‌ها معمولاً در محيط‌هاي عمومي نصب مي‌شوند و به كاربران امكان مي‌دهند تا به راحتي و با اطمينان استفاده كنند.

معايب وال هنگ توالت فرنگي:

هزينه بالا: نصب و نگهداري توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ، به دليل استفاده از تكنولوژي‌هاي پيشرفته، هزينه‌هاي بالايي دارد كه ممكن است براي برخي مكان‌ها قابل قبول نباشد.
نياز به نگهداري مداوم: براي حفظ عملكرد بهينه، توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ نياز به نگهداري و تعميرات مداوم دارند كه اين امر نيازمند منابع و زمان بسياري است.
خرابي سيستم‌هاي هوشمند: در برخي موارد، سيستم‌هاي هوشمند توالت‌هاي فرنگي ممكن است با مشكلات فني روبرو شوند كه باعث ناراحتي كاربران مي‌شود.
با در نظر گرفتن مزايا و معايب مذكور، توالت‌هاي فرنگي وال‌هنگ مي‌توانند به عنوان يك ابزار بهداشتي مفيد و موثر در فضاهاي عمومي مورد استفاده قرار بگيرند، اما نياز به مديريت و نگهداري دقيق دارند تا به بهترين شكل ممكن عمل كنند.

نصب توالت فرنگي ديواري و وال هنگ

نصب وال هنگ و توالت فرنگي ديواري نيازمند تجربه و مهارت در صنعت ساختمان و لوله كشي است. اگر شما از انجام اين كار آگاهي كافي نداريد، بهتر است كار را به يك نصاب متخصص ساختماني يا لوله كشي بسپاريد. اما اگر تصميم به انجام اين كار خود داريد، مراحل زير به شما كمك خواهد كرد:

آماده‌سازي: ابتدا بايد مطمئن شويد كه تمام ابزارهاي لازم براي نصب توالت ديواري در اختيار داريد، از جمله مته، مته‌بر، سطح سنج، دستگاه پيچ گوشتي، مهره‌ها و پيچ‌ها، پروفيل زير لوله، چسب آب‌بندي، لوله‌هاي آب و فاضلاب، و...
محل نصب را انتخاب كنيد: محل نصب بايد مطابق با دستورالعمل‌هاي سازنده و محل مناسب در حمام شما باشد.
نصب قاب پشتي (Frame): براي نصب توالت ديواري، قاب پشتي و پشتيباني براي آن لازم است. اين قاب‌ها معمولاً از فلز يا پلاستيك ساخته مي‌شوند و بايد به ديوارها و سقف حمام شما متصل شوند.
نصب لوله‌ها: سيستم لوله‌كشي براي آب و فاضلاب بايد به ديوارها يا سقف نصب شود. لوله‌ها بايد به طور صحيح به منابع آب و فاضلاب متصل شوند.
نصب توالت: توالت را به قاب پشتي نصب كنيد و اتصالات لازم را براي آب و فاضلاب انجام دهيد. اطمينان حاصل كنيد كه توالت به طور صحيح و محكم به ديوارها و قاب متصل شده باشد.
تست و تنظيمات نهايي: بعد از نصب، سيستم آب و فاضلاب را تست كنيد تا اطمينان حاصل شود كه همه چيز به درستي كار مي‌كند. همچنين اطمينان حاصل كنيد كه توالت به درستي نصب شده است و هيچ نشتي يا مشكل ديگري وجود ندارد.
در نهايت، مطمئن شويد كه به دقت دستورالعمل‌هاي سازنده را دنبال كرده و همه گام‌هاي نصب را به صورت صحيح انجام داده‌ايد. اگر هرگونه مشكلي وجود دارد، بهتر است به يك نصاب حرفه‌اي مراجعه كنيد.

انواع توالت فرنگي ديواري

توالت‌هاي فرنگي ديواري در انواع و مدل‌هاي مختلفي طراحي شده‌اند كه متناسب با سليقه‌ها، نيازها و فضاي موجود در حمام‌ها قابل استفاده هستند. برخي از انواع رايج توالت فرنگي ديواري عبارتند از:
توالت فرنگي ديواري استاندارد: اين نوع توالت‌ها داراي طراحي ساده و متعارف هستند و عمدتاً براي استفاده روزمره در منازل و حمام‌هاي شخصي استفاده مي‌شوند. طراحي ويژه‌اي ندارند و عموماً به صورت زيرديواري نصب مي‌شوند.
توالت فرنگي ديواري با تكنولوژي هوشمند: اين نوع توالت‌ها داراي ويژگي‌هاي پيشرفته‌اي مانند سيستم شستشوي خودكار، صندلي گرمايشي، كنترل از راه دور، سيستم تصفيه هوا، و امكانات ديگر هستند. آنها معمولاً در مكان‌هايي با استفاده بالا يا در خانه‌هاي لوكس استفاده مي‌شوند.
توالت فرنگي ديواري با سيستم هايبو: اين نوع توالت‌ها داراي سيستم هايبو (Hydro) بوده كه از آب براي شستشوي بيشتر و كاملتر استفاده مي‌كنند. اين سيستم‌ها معمولاً در توالت‌هاي عمومي و مكان‌هاي با تردد بالا مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
توالت فرنگي ديواري با سيستم خشك كننده برقي: اين نوع توالت‌ها داراي سيستم خشك كننده برقي هستند كه بعد از استفاده از آب، صندلي را خشك مي‌كنند. اين سيستم معمولاً در توالت‌هاي هوشمند موجود است.
توالت فرنگي ديواري با طراحي مدرن: اين نوع توالت‌ها داراي طراحي‌هاي مدرن و زيبا هستند كه با ديگر عناصر داخلي حمام همخواني دارند. طراحي‌هاي مختلفي مانند زاويه‌دار، بيضي‌شكل، يا لوكس وجود دارد.
در نهايت، توالت فرنگي ديواري كه انتخاب مي‌كنيد بايد با سليقه شما و نيازهاي فضاي حمام شما هماهنگ باشد. همچنين مطمئن شويد كه از برندهاي معتبر و كيفيتي در اين زمينه استفاده مي‌كنيد تا مشكلات ناخواسته در آينده را كاهش دهيد.

توالت فرنگي توكار (توالت فرنگي تو كار)    

توالت فرنگي توكار (Inset toilet) يا همان توالت ديواري يا توالت ديواري مخفي، نوعي توالت است كه بر روي ديوار نصب مي‌شود و بخشي از سيستم لوله‌كشي و برخي از قطعات آن در ديوار جاسازي مي‌شوند، به طوري كه ديده نمي‌شوند. اين نوع توالت‌ها به دليل ظاهري مدرن و مينيماليستي كه ايجاد مي‌كنند، در طراحي‌هاي معماري مدرن بسيار محبوب هستند.

پيشنهاد سيپوركس به شما: فلاش تانك توكار

مزاياي توالت فرنگي توكار شامل:
ظاهر زيبا: به دليل نصب شدن داخل ديوار و عدم ديده شدن قسمت‌هاي لوله‌كشي و سيستم، توالت فرنگي توكار داراي ظاهري زيبا و مينيماليستي است كه به طراحي حمام شما شكوه مي‌بخشد.
صرفه‌جويي در فضا: با نصب داخل ديوار، اين نوع توالت‌ها فضاي بيشتري را در حمام شما فراهم مي‌كنند، به خصوص در حمام‌هاي كوچك و محدود.
تميزي و بهداشت: بخش‌هاي مختلف لوله‌كشي و سيستم‌هاي توالت كه در ديوار جاسازي مي‌شوند، مي‌توانند به راحتي تميز شوند و از نظر بهداشتي موثرتر باشند.
راحتي در نگهداري: برخلاف توالت‌هاي زميني كه داراي پايه و زيربناي زميني هستند، توالت فرنگي توكار بيشتر جزئيات نگهداري و تميزي را نمايش نمي‌دهد، بنابراين نگهداري آن نيز ساده‌تر است.
توالت فرنگي توكار همچنين با قيمت‌هاي متفاوتي مواجه است كه بسته به برند، كيفيت، و ويژگي‌هاي اضافي مانند سيستم شستشوي خودكار و ... متغير است.


برچسب: وال هنگ، فلاش تانك، توالت فرنگي ديواري، توالت فرنگي،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۶:۱۳ توسط:فاطمه قاسمي موضوع: نظرات (0)

بلوك هبلكس يا بلوك سيماني ؟ به گزارش ايمنا

بلوك هبلكس چيست؟

بلوك هبلكس ، يك نوع بلوك ساختماني است كه داراي سوراخ‌ها يا خلاء دروني است. اين سوراخ‌ها باعث كاهش وزن بلوك مي‌شوند و از مصرف مصالح ساختماني در مقايسه با بلوك‌هاي سيماني سنتي كاسته مي‌شود. بلوك هبلكس از مخلوطي از مصالحي مانند سيمان، شن، ماسه، و بعضي اوقات مواد پليمري تشكيل شده و به صورت بلوك‌هاي مستطيلي يا مربعي با ابعاد مختلف توليد مي‌شوند.

استفاده از بلوك هبلكس در ساختمان‌ها به دليل ويژگي‌هايي مانند سبكي، عايق حرارتي و صوتي، سهولت در نصب و كاهش مصرف مصالح ساختماني بسيار متداول است. اين بلوك‌ها معمولاً در ساخت ديوارها، پيش‌ده‌ها، و ديوارهاي تاشو استفاده مي‌شوند. بلوك هبلكس يا بلوك سيماني

مواد تشكيل دهنده بلوك هبلكس

ساختار: اين بلوك‌ها داراي سوراخ و خلاء در داخل هستند كه آنها را سبك مي‌كند.
مواد اوليه: اين بلوك‌ها از مخلوط سيمان، شن، ماسه و ساير مواد پليمري ساخته مي‌شوند.
ويژگي هاي بلوك هبلكس
سبك وزن و به راحتي قابل حمل.
عايق حرارتي خوبي دارند.
قابليت اجراي سازه‌هاي سريع.
از لحاظ قيمت نسبت به بلوك‌هاي سيماني معمولي مقرون به صرفه‌تر هستند.
مقاومت بالاي بلوك هبلكس در برابر زلزله


بلوك سيماني چيست؟

بلوك سيماني، نوعي از بلوك‌هاي ساختماني است كه از مخلوط سيمان، شن، ماسه، و آب به همراه مواد افزودني تشكيل شده است. اين بلوك‌ها به صورت جامد و بدون سوراخ دروني بوده و معمولاً به شكل مستطيلي يا مربعي با ابعاد مختلف توليد مي‌شوند. بلوك سيماني براي ساخت ديوارها، ستون‌ها، پايه‌ها، و سازه‌هاي ساختماني مختلف استفاده مي‌شود.

اين بلوك‌ها از نظر ساختاري مقاومت بالايي دارند و به دليل ويژگي‌هاي مثل سختي، ثبات، و مقاومت در برابر آتش مورد توجه قرار مي‌گيرند. بلوك‌هاي سيماني معمولاً براي ايجاد ديوارهاي داخلي و خارجي ساختمان‌ها، پيش‌ده‌ها، نرده‌ها، و سازه‌هاي ساختماني ديگر استفاده مي‌شوند. همچنين، ممكن است اين بلوك‌ها در ابعاد و اشكال مختلف توليد شده و براي نيازهاي خاص ساختماني مورد استفاده قرار گيرند.

مواد تشكيل دهنده بلوك سيماني

ساختار: اين بلوك‌ها از مخلوط سيمان، شن، ماسه و آب ساخته مي‌شوند و بدون سوراخ در داخل هستند.
مواد اوليه: از مواد معدني مانند سيمان پرتلند، شن، ماسه و آب استفاده مي‌كنند.
ويژگي هاي بلوك سيماني
سازه‌هاي سيماني معمولاً سنگين‌تر از سازه‌هاي هبلكس هستند.
از نظر مقاومت به فشار و حرارت به طور كلي معمولاً بيشترند.
عايق حرارتي كمتري دارند مقايسه با بلوك‌هاي هبلكس.
انتخاب بين بلوك هبلكس و بلوك سيماني به ويژگي‌ها و نيازهاي مشخص ساختمان و پروژه مورد نظر بستگي دارد. هركدام از آنها مزايا و معايب خاص خود را دارند و بايد با توجه به شرايط محلي و نيازهاي ساختماني انتخاب شوند.

قيمت بلوك هبلكس و بلوك سيماني

قيمت بلوك هبلكس و بلوك سيماني به عوامل مختلفي ارتباط دارد و ممكن است در هر منطقه و با توجه به شرايط بازار مختلف باشد. برخي از عوامل موثر بر قيمت اين بلوك‌ها عبارتند از:

1. نوع مصالح استفاده شده: كيفيت مواد اوليه مورد استفاده در توليد بلوك، تاثير مستقيمي بر قيمت دارد. بلوك‌هاي با مواد اوليه با كيفيت بالا ممكن است قيمت بالاتري داشته باشند.

2. اندازه و ابعاد بلوك: بلوك‌ها با ابعاد مختلف ممكن است قيمت‌هاي متفاوتي داشته باشند. بلوك‌هاي بزرگتر معمولاً گران‌تر هستند.

3. تعداد خريد: مقدار سفارش و حجم خريد نيز مي‌تواند بر قيمت تأثير بگذارد. در مواردي كه تعداد بلوك‌هاي سفارش زياد باشد، ممكن است تخفيفات ويژه‌اي اعمال شود.

4. هزينه حمل و نقل: فاصله بين محل توليد و محل مصرف نيز تأثيرگذار است. هزينه حمل و نقل بلوك‌ها ممكن است قيمت را تحت تأثير قرار دهد.

5. شرايط بازار: شرايط بازار مانند تقاضا و عرضه، تغييرات قيمت را تحت تأثير قرار مي‌دهد. در شرايط بازار رقابتي، قيمت‌ها ممكن است كاهش يا افزايش يابد.

به عنوان يك راهنماي عمومي، معمولاً قيمت بلوك هبلكس به دليل ساختار سبك‌تر و مصرف كمتر مواد در مقايسه با بلوك‌هاي سيماني، كمي پايين‌تر است. اما اين تفاوت‌ها به عوامل فوق و شرايط مختلف بازار بستگي دارد. براي دقت بيشتر، مي‌توانيد با توليدكنندگان محلي يا فروشگاه‌هاي مصالح ساختماني در منطقه خود تماس بگيريد و قيمت‌هاي جاري را استعلام كنيد.

ابعاد بلوك سيماني

ابعاد بلوك‌هاي سيماني نيز مي‌توانند متنوع باشند و به عوامل مختلفي مانند استانداردها، نوع استفاده، و منطقه توليد بستگي داشته باشند. در ادامه، ابعاد استاندارد برخي از بلوك‌هاي سيماني را ذكر مي‌كنم:

بلوك‌هاي سيماني استاندارد (معمولي)
بلوك‌ هاي سيماني توخالي ديواري بايد در اندازه‌ هاي 40×30×20 ، 40×20×20 و 40×10×20 سانتي متر ساخته شوند.

بلوك‌هاي سيماني خاص (با ابعاد اختصاصي)
توليدكنندگان ممكن است بلوك‌هايي با ابعاد خاص بر اساس سفارش مشتريان يا نيازهاي پروژه توليد كنند. ابعاد اين نوع بلوك‌ها مي‌توانند متنوع باشند. بهتر است همواره از توليدكننده محصول يا استانداردهاي ملي در منطقه خود براي اطلاعات دقيق‌تر در مورد ابعاد بلوك‌هاي سيماني استفاده كنيد.

ابعاد بلوك هبلكس

بلوك هبلكس يك نوع مصالح ساختماني است كه از مخلوطي از سيمان، شن، آب، و هوا به عنوان يك مواد ساخته شده است. اين بلوك‌ها از طريق فشاردهي و خشك كردن به شكل نهايي خود مي‌رسند. ابعاد بلوك هبلكس ممكن است با توجه به استانداردها، منطقه جغرافيايي و توليدكننده متغير باشد. در اينجا چند ابعاد متداول براي اين نوع بلوك سبك آورده شده است:

ابعاد استاندارد: برخي از ابعاد استاندارد بلوك هبلكس عبارتند از:
قيمت هبلكس 8 سانتي

قيمت هبلكس 10 سانتي

قيمت هبلكس 15 سانتي

قيمت هبلكس 20سانتي

ابعاد اختصاصي: توليدكنندگان ممكن است ابعاد اختصاصي براي بلوك هبلكس خود تعيين كنند. بنابراين، ممكن است از ابعاد متفاوتي نسبت به استانداردها استفاده كنند.
اطلاعات دقيق‌تر را مي‌توانيد از توليدكننده محصول يا استانداردهاي ملي مربوطه در منطقه‌ي خود دريافت كنيد. ابعاد بلوك هبلكس معمولاً در جداول فني يا برچسب محصول ذكر مي‌شود. بلوك‌هاي سيماني و بلوك‌هاي هبلكس دو نوع مصالح ساختماني هستند كه در ساخت و سازها به كار مي‌روند. هركدام از اين دو نوع بلوك ويژگي‌ها و كاربردهاي متفاوتي دارند. در زير به برخي از ويژگي‌ها و نتايج مهم هركدام اشاره مي‌شود:

بلوك سيماني
تركيب مواد:
سيمان: بلوك‌هاي سيماني از مخلوط سيمان، شن، آب و مواد پوزولاني تشكيل شده‌اند.
مقاومت فشاري:
مقاومت بالا: بلوك‌هاي سيماني معمولاً داراي مقاومت بالاي فشاري هستند.

استحكام كششي:
استحكام كمتر در كشش: استحكام كششي بلوك‌هاي سيماني ممكن است كمتر از مقاومت فشاري آنها باشد.
وزن:
سنگين تر: بلوك‌هاي سيماني معمولاً سنگين‌تر از بلوك‌هاي هبلكس هستند.
بلوك هبلكس
تركيب مواد:
هوا و خاكستر سبك: بلوك‌هاي هبلكس حاوي سيمان، شن، آب، و هوا هستند، كه باعث سبكي آنها مي‌شود.
مقاومت فشاري:
مقاومت متوسط تا پايين: مقاومت فشاري بلوك‌هاي هبلكس معمولاً كمتر از بلوك‌هاي سيماني است.
استحكام كششي:
استحكام كششي نسبتاً خوب: بلوك‌هاي هبلكس از استحكام كششي نسبتاً خوبي برخوردارند.
وزن:
سبكتر: بلوك‌هاي هبلكس به دليل حاوي هوا و خاكستر سبك، سبك‌تر از بلوك‌هاي سيماني هستند.


نتيجه‌گيري:

- انتخاب بين بلوك سيماني و بلوك هبلكس به ويژگي‌هاي مورد نياز پروژه و محيط كاري بستگي دارد.

- بلوك‌هاي سيماني به دليل مقاومت بالا، براي باربري‌ها و سازه‌هايي كه نياز به مقاومت فشاري زياد دارند، مناسب هستند.

- بلوك‌هاي هبلكس به دليل وزن سبك‌تر و استحكام كششي خوب، براي سازه‌هايي كه از وزن سبك و عملكرد حرارتي خوب بهره‌مي‌برند، مناسب‌ترند.

 
كد خبر 759531
imna.ir/x8tmF


برچسب: بلوك هبلكس، بلوك سبك، بلوك سيپوركس، انواع بلوك، بلوك سيماني، بلوك aac،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۵۴:۲۷ توسط:فاطمه قاسمي موضوع: نظرات (0)

قيمت و خريد بلوك سيماني

بلوك سيماني چيست؟

در ساخت و ساز ساختمان ها، مصالح ساختماني بسياري وجود دارند كه بلوك سيماني هم جزء آن هاست. به همين علت ممكن است شما نيز به دنبال مراكزي براي اطلاع از قيمت و خريد بلوك سيماني باشيد. چرا كه به طور كلي از اين بلوك ها در ساختمان سازي استفاده هاي بسياري مي شود. از بلوك سيماني به جهت ديوار چيني ساختمان ها استفاده مي كنند. آن ها را در ابعاد و اندازه هاي مختلفي توليد مي كنند. بلوك هاي سيماني، تركيبي از شن و ماسه، آب و سيمان مي باشد كه از آن ها با عنوان بلوك سيماني ياد مي شود. بلوك سيماني مي تواند سبك، نيمه سبك و سنگين باشد. كاربرد هر يك از آن ها متفاوت است. پس بنابراين قيمت و خريد بلوك سيماني نيز با توجه به اين عوامل يكسان نيست. البته در عين رايج بودن بلوك هاي سيماني، امروزه شما مي توانيد از بلوك هبلكس استفاده كنيد. اين بلوك ها از مزاياي به مراتب بهتري برخوردار هستند.


آيا بلوك هبلكس بهتر است يا بلوك سيماني؟

تا پيش از بررسي قيمت و خريد بلوك سيماني، ممكن است اين سوال به ذهن شما خطور كرده باشد كه بلوك هبلكس بهتر است يا بلوك سيماني؟ هر دو بلوك جزء مصالح ساختماني هستند؛ اما در عين حال تفاوت هاي هم نسبت به همديگر دارند كه بايستي به آن ها توجه نمود. با بررسي همين وجوه تمايز است كه مي توان به اين نتيجه دست يافت كه بلوك هبلكس بهتر است يا بلوك سيماني؟ متريال به كار گرفته شده در اين بلوك ها با هم متفاوت مي باشد و همين سبب مي گردد كه عملكرد و ساختار آن ها را تحت شعاع قرار دهيد. اگر به فكر اطلاع از قيمت و خريد بلوك سيماني هستيد؛ حتما به فكر قيمت و خريد بلوك هبلكس هم باشيد تا آن ها را بهتر با هم مقايسه كنيد. به طور كلي مي توان اذعان داشت كه بلوك هبلكس نسبت به بلوك سيماني بهتر است و مزاياي بيشتري برخوردار مي باشد. چون بلوك هبلكس سبك تر و كاربردي تر است.

انواع بلوك سيماني

بلوك هاي سيماني داراي انواع و اقسام مختلفي هستند. همين انواع مختلف آن ها در قيمت و خريد بلوك سيماني توسط شما تأثيرگذار است. انواع بلوك هاي سيماني شامل موارد زير مي باشند:

بلوك هاي بتني توخالي
بلوك هاي بتني اتوكلاو هوادهي شده يا همان بلوك AAC
آجرهاي بتني
بلوك هاي بتني توپر يا همان بلوك هاي ساليد
بلوك هاي ليكا
بلوك هاي سنگ فرش به صورت مستطيلي و مربعي شكل
و...
كاربرد اين بلوك ها نيز نسبت به هم متفاوت مي باشند. به همين علت قيمت و خريد بلوك سيماني متفاوت مي باشد و هر فردي با توجه به نياز خود اقدام به خريد مي كند. شما نيز به عنوان صاحبان پروژه هاي مختلف مي توانيد بر حسب نياز خود و با توجه به نوع پروژه اي كه در دست داريد؛ اقدام به خريد هر يك از انواع بلوك هاي سيماني كنيد. هر چند كه بهتر است به جاي هر يك از انواع مختلف بلوك هاي سيماني، اقدام به خريد بلوك هاي هبلكس كنيد. چرا كه بلوك هبلكس در هر يك از انواع مختلف خود بهتر از بلوك هاي سيماني است و از مزيت هاي به مراتب بيشتر و بهتري برخوردار مي باشد.

 

كاربرد بلوك سيماني

كاربرد سازه هاي ساختماني روي قيمت و خريد بلوك سيماني و ساير سازه ها موثر مي باشد. بلوك هاي سيماني را براي موارد مختلفي مورد استفاده قرار مي دهند. پس بهتر است با كاربرد اين بلوك ها آشنا بود. مهمترين كاربردهاي بلوك سيماني مي توانند به شرح زير باشند:

ساخت انواع جدول ها و جوي ها در سطح خيابان هاي مختلف
ساخت انواع ديوارهاي پاركينگ
تيغه كشي در ساخت و ساز ساختمان ها
استفاده به عنوان سقف هاي تيرچه بلوك
استفاده از بلوك هاي سيماني براي ساخت ديوارهاي حياط
ديوارچيني محوطه هاي باغ
ديوارچيني انواع ساختمان ها
استفاده از بلوك هاي سيماني براي كانال هاي آبياري
و...
بنابراين از بلوك هاي سيماني براي موارد مختلف و زيادي استفاده مي كنند. شما مي توانيد براي بسياري از ديوارچيني ها به جاي بلوك سيماني از بلوك هبلكس استفاده كنيد. چرا كه بلوك هاي هبلكس، سبك تر و ارزان تر هستند. همين موضوع سبب شده است تا به جاي پيگيري قيمت و خريد بلوك سيماني در مراكز مختلف، بلوك هبلكس را خريداري كنيد.

قيمت بلوك سيماني

قيمت و خريد بلوك سيماني بستگي به عوامل مختلفي دارد. اينكه شما بخواهيد بلوك سيماني را در چه ابعاد و اندازه هايي و با چه متريال و ضخامتي خريداري كنيد؛ از اهميت بسيار زيادي برخوردار مي باشد. با توجه به كاربردهاي مختلف و متنوع بلوك هاي سيماني، بهتر است بر حسب نياز خود اقدام به خريد اين بلوك ها كنيد. برخي از افراد به جاي توجه به قيمت و خريد بلوك سيماني، بيشتر به كيفيت كار توجه مي كنند. چون كيفيت براي آن ها در اولويت قرار دارد. به همين علت سعي مي كنند تا در مراكز معتبري اقدام به خريد بلوك هاي سيماني كنند. البته همان طور كه گفته شد؛ بهتر است به جاي بلوك سيماني از بلوك هبلكس استفاده شود. شما مي توانيد براي خريد بلوك سبك، به شركت سازه سبك آرسام مراجعه كنيد. در اين شركت مي توانيد بلوك سيپوركس با كيفيت را با خيال راحت در قيمت هاي ارزان و به صرفه اي خريداري نماييد.

خريد بلوك سيماني

اطلاع از قيمت و خريد بلوك سيماني در مراكز معتبر، از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد. مي توانيد براي خريد بلوك سيماني، حضوري و اينترنتي اقدام كنيد. تا پيش از خريد بلوك هاي سيماني يا بلوك هاي هبلكس، مي بايست به نكات زيادي توجه داشته باشيد. در هر حالت مي بايست بر حسب نياز خود اقدام به خريد كنيد و مركز معتبري را انتخاب كنيد. البته اين نكته بسيار حائز اهميت را هم بايد در نظر داشته باشيد كه به جاي قيمت و خريد بلوك سيماني، مي توانيد بلوك هبلكس را خريداري كنيد. بلوك سبك سفيد از نظر قيمت و كيفيت مي بايست در نهايت دقت نظر خريداري شود. بلوك هاي سيپوركس را مي توانيد در شركت سازه سبك آرسام با قيمت مناسب و كيفيت بالايي خريداري كنيد. در صورتي كه ساكن تهران هستيد؛ مي توانيد حضوري خريد خود را نهايي كنيد و در صورتي كه در ساير شهرستان ها هم هستيد؛ مي توانيد اينترنتي با اين مجموعه معتبر، در ارتباط باشيد.

مزايا و معايب بلوك سيماني

تا پيش از پرداخت هزينه با توجه به قيمت و خريد بلوك سيماني، بهتر است تمامي مزايا و معايب اين نوع از بلوك ها را در نظر داشته باشيد. مهمترين مزاياي بلوك سيماني عبارتند از:

سبك بودن برخي از انواع بلوك هاي سيماني
مقاومت فشاري بسيار بالا
سرعت بالاي ديوارچيني ساخت و سازها با بلوك هاي سيماني
سهولت در عمليات سوراخ كاري، شيارزني يا برش و... بدون كمترين پرت و دور ريز
در دسترس بودن و رايج بودن ساده آن ها
اجراي ساده آن ها
و...
اما با توجه به اين مزايا نبايد بلافاصله به فكر قيمت و خريد بلوك سيماني باشيد. چون بلوك هاي سيماني، داراي معايب زير هم هستند:

دوام بسيار كم بلوك هاي سيماني در برابر انواع نم و رطوبت و انتقال آن ها
ضايعات بسيار زياد آن ها در حين حمل و نقل يا ديوارچيني و ساخت سقف ها
افزايش ميزان وزن كلي آن ها
استحكام نه چندان بالاي آن ها
نوساني بودن قيمت آن ها
سازگار نبودن بلوك هاي سيماني در شرايط جوي مختلف
عايق نبودن آن ها
بافت هاي كسل كننده
و...
بدين ترتيب ديگر نبايد به فكر مراكزي جهت اطلاع از قيمت و خريد بلوك سيماني باشيد. چون معايب بلوك هاي سيماني زياد است و به جاي آن ها مي توانيد بلوك هاي هبلكس را خريداري كنيد.

ابعاد بلوك سيماني

اگر به فكر قيمت و خريد بلوك سيماني هستيد؛ مي بايست به ابعاد و اندازه هاي آن ها توجه داشته باشيد. معمولا بلوك هاي سيماني از طول و ارتفاع 40 در 20 و ضخامت هايي ما بين 7 تا 40 سانتي متر تهيه و توليد مي شوند. بلوك سيماني با ابعاد 20 در 20 در 40 را استانداردترين ابعاد بلوك سيماني و متداول ترين آن به حساب مي آورند. با اين حال ممكن است شما با توجه به نوع نياز خود و پروژه ساخت و ساز در دست خويش، مي توانيد از انواع بلوك هاي سيماني در ابعاد و اندازه هاي مختلف استفاده كنيد.

 

مقايسه قيمت بلوك سيماني و بلوك هبلكس

با توجه به توضيحاتي كه در مورد قيمت و خريد بلوك سيماني و هبلكس شد؛ در اين بخش به مقايسه اين دو نوع بلوك مي پردازيم. آن ها را مي توان از جنبه هاي مختلف زير مورد مقايسه قرار داد:

تفاوت از نظر نوع متريال و مواد اوليه ساخت و توليد آن ها كه بلوك سيماني با تركيبي از سيمان و سبكدانه ها و آب و بلوك هبلكس با تركيبي از سيمان، پودر آلومينيوم، سيليس، آهك و آب ساخته مي شوند.
تفاوت در ابعاد و اندازه هاي هر يك از اين بلوك هاي ساختماني
تفاوت در نحوه توليد هر يك از بلوك هاي ساختماني
تفاوت در وزن كه به طور كلي وزن بلوك هاي سيماني بيشتر است.
تفاوت در سرعت اجرا كه سرعت اجراي بلوك هبلكس به مراتب بيشتر است.
و...
اما علاوه بر تفاوت هاي بالا مي توان به تفاوت در قيمت و خريد بلوك سيماني و هبلكس هم اشاره داشت. چرا كه قيمت بلوك هبلكس به مراتب نسبت به بلوك سيماني، مناسب تر است. براي خريد بلوك سيپوركس هبلكس مي توانيد خريد خود را در شركت سازه سبك آرسام نهايي سازيد.


برچسب: بلوك سيماني، بلوك سبك، بلوك هبلكس، بلوك سيپوركس، بلوك عايق،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۷:۴۰ توسط:فاطمه قاسمي موضوع: نظرات (0)